Webdesign

     Calitatea site-ului web al firmei dumneavoastra este ca o carte de vizita, uneori perceputa drept calitatea firmei dumneavoastra. De aceea noi va oferim o calitate maxima ca sa nu exista sansa de a crede cineva contrariul. Preturile le-am creat la fel pe bugetul oricarui client..
     Va oferim posibilitatea de a alege diverse modele de design, combinand designul atragator cu functionalitatea, cu navigare simpla si intuitiva, construit dupa cele mai moderne standarde.
     Toate site-urile realizate de noi sunt personalizate, designul site-ului este original iar functiunile site-ului sunt perfect adaptate necesitatilor clientului nostru.

     Pachetul de servicii de web design pe care vi-l oferim include:

Realizarea site-ului:

        Structura grafica originala pentru site,
        Realizarea paginilor site-ului folosind HTML, DHTML, 
           JavaScript, CSS, PHP, MySQL, Flash,
        Editarea si inserarea textului in pagini,
        Procesarea si inserarea imaginilor si a elementelor
           multimedia necesare,
        Creatie sau prelucrare logo,
        Programarea tuturor aplicatiilor necesare functionarii site-ului.

Flexibilitate in realizarea designului:

     Dorim ca clientii nostri sa fie perfect multumiti atat de aspectul grafic al site-ului cat si de functionarea sa. Asa incat pe parcursul realizarii site-ului vom efectua oricate modificari vor fi necesare pentru ca site-ul sa raspunda intocmai dorintelor dumneavoastra.

Optimizarea pentru motoarele de cautare:

     Optimizarea paginilor web incepe inca din momentul crearii paginii pe baza cuvintelor cheie oferite de client. Fiecare pagina web va fi inscrisa automat in mai multe motoare de cautare si pe directoare web. In plus fiecare pagina web va fi afisata pe perioada contractului pe portalul de firme propriu, la rubrica webinfo.

Service 24 de ore, 7 zile pe saptamana

     Prin support tehnic mail ne puteti contacta oricand, iar noi in cel mai scurt timp posibil va rezolvam problemele. Pentru urgente ne gasiti in timpul zilei telefonic intre orele 9 - 21. In anumite cazuri ne putem deplasam la sediul dumneavoastra.

     Politica firmei noastre este de a stabili relatii nu doar profesionale ci si prietenesti cu clientii nostri. Intreagul serviciu este oferit pe principiului de a oferi cele mai bune solutii clientilor nostri.

     Din momentul alegerii designului, pagina web va fi afisata la cerere sau pe domeniul Dvs. sau pe al nostru sub forma www.domeniu.ro/client. Pe toata durata realizarii paginii web aveti posibilitatea de a ne duce la cunostiinta observatii, sugestii si pareri pentru ca forma finala a site-ului sa fie exact ceea ce va doriti.

Pret - estimare

     Estimarea unui pret pentru o lucrare este GRATUITA, tot ce aveti de facut este trimiterea unui e-mail cu descrierea completa a paginii. Un raspuns aveti in maxim 48 de ore.
Home          Despre Noi          Contact
......................................................................................................................................................................................
Webhosting

Webdesign

Domenii

Foto digital

Imprimare

Grafica

Servicii

Locuri de munca
Auto - Casa ta - Femeia - Fun - Util - Web - Turism - Info - Pc - Piata - Contact

TGM portal 2007. Toate drepturile rezervate.